flowmode

flowmode

maanantai 23. kesäkuuta 2014

Himoliikkuja ilmottautuu

Ciao!
 
Aikani muiden fitness- ja liikuntablogeja selattuani päädyin siihen lopputulokseen, että josko sitä mäkin rohkenisin kokeilla urheilubloggaamista! Eiköhän täältä blogimaailmasta löydy pieni rako, johon mahtuu tällaisen touhottajan hyvänolonliikuntablogi ;)


Hyppely on kivaa, kokeilkaapa. Emporia State Universityn salilla hyppely oli vielä kivempaa.

Vähän kirjoittajasta aluksi: ruudun tällä puolella istuskelee Turkulaistunut kauppislainen, joka on koko pienen elämänsä nauttinut liikunnan elämään tuomasta lisäpotkusta. Monien eri lajien kokeilemisen jälkeen omiksi lajeiksi ovat löytyneet kilpacheerleading sekä tanssi. Myös ryhmäliikuntatunnit ovat olleet kovassa käytössä. Salilla ja lenkillä tulee ravattua aina, kun jaksaa, mutta olen suhteellisen noviisi niiden suhteen: saliharrastuksen aloitin vasta vuosi sitten, joten lihasmassan metsästys on edelleen käynnissä. Lenkkeilyä yritän lisätä näin kesällä, ja tarkoituksena olisi juosta tänä kesänä ensimmäinen puolimaraton.

Yllämainittujen lisäksi olen liikunnan suhteen aikalailla kaikkiruokainen. Niin treeni kuin treeni uppoaa ja kolahtaa, lensi siinä sitten hiki tai oli se sitten vaan pyhitetty rauhottumiselle. Treenaan tavoitteellisesti ja säntillisesti, suurimpana tavoitteenani tällä hetkellä kuitenkin "vain" hyvä olo.


Surffireissulla Portugalissa, missä on Euroopan suurimmat aallot!

Jaa miksi mä haluan nyt sitten ruveta kirjoittelemaan blogia? Jakaakseni liikunnan tuomaa endorfiinia! Nykyään kaiken pitää olla tosi fit ja kilpailuihintähtäävää. Vastapainoksi tälle haluan kirjoitella tavoitteellisen epätavoitteellisesta treenaamisesta, kevyestä ja välillä rankemmastakin herkuttelusta sekä ylipäätänsä kaikesta ihanasta tältä väliltä. Tai no, saa nyt nähdä, viekö kilpailuvietti tässäkin asiassa blogin toisille raiteille. Mutta lähdetään nyt ensin liikkeelle liikunnan tuomasta hyvästä fiiliksestä!

Side, Turkki. Pitihän sitä päästä temppuilemaan rantalomallakin.

Koska sydämeni sykkii liikunnan lisäksi myös ruualle tulee sekin ilmenemään jotenkin täällä blogin puolella (keksisinköhän oman version protskupannareista?). En ole kuitenkaan ravitsemusterapeutti tai personal trainer, joten mun näkemykset ja neuvot on lähtöisin omasta päästä ja hyvän tai huonon kokemuksen kautta opittuja. Mutta niitä saa silti kuunnella. Ei tarvi, mut saa. Ja toivottavasti siitä on apua tai iloa jollekulle. Kaikkia mun juttuja ei tosin kannata ottaa liian vakavasti. En mäkään ota.

Hawaiilla patikoimassa keväällä 2014

Tervetuloa seuraamaan blogiani! :)


-Aksenia
 

3 kommenttia:

  1. Haa, mäkin oon aikoinani harrastanu kilpacheeriä :D paras harrastus! :) kuulostaa just sopivan rennolta urheilu-lifestyle bloggaukselta kaiken bikinifitness sirkuksen keskellä :) jee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai oot! Missä joukkueessa harrastit? Se on kyllä ihan mielettömän ihana ja monipuolinen harrastus! :) kiitos ja samoin! Sulla on blogissa ihania reseptejä, ootan, et viikonloppuna on aikaa kokeilla leipoa sun valkosuklaa-lime-protskukeksejä :)

      Poista
  2. Helsingissä oon harrastanut sekä Funky Teamissa että GS:ssä :D Siitä on kyllä jo aikaa, kun lopetin mutta harrastin lajia varmaan sellasen 6 vuotta. Jee, kiva kuulla et meinaat kokeilla keksireseptii :) aattelin et vois itekki kokeilla sitä myös vaika minttusuklaa prodejauholla, vois olla aika hyvää ;)

    VastaaPoista