flowmode

flowmode

perjantai 15. elokuuta 2014

Löysin uuden rakkauden: raakakakut

Myönnän, olen mainonnan uhri. Erityisesti blogimainonnan. Olen lukenut vaikka kuinka monesta blogista ja nähnyt kuvia instassa ja facebookissa Cafe Kokon suussasulavista raakakakuista. Näitä #foodporn kuvia katsellessa olen ajatellut, että raaskisiko itsekin pistää elämän risaseksi ja laittaa 7 euroa pieneen kakkupalaan. Kauhea hehkutus kakkujen suussasulavuudesta ja taivaallisuudesta tuntui vähän ylimenevältä, joten pakkohan sitä oli kyynikkona itsekin päästä maistamaan raakajälkkäreitä. Ja jo ensimmäisellä suupalalla tunsin sen. Kun kookoskermalla höystetty omenaraakakakku suli kielen päällä, tiesin löytäneenä my one true matchin. Väisty mutakakku, uusi ykkönen on löytynytEn ole ikinä syönyt niin hyvää kakkua!

Laatu korvaa tässä tapauksessa määrän (vaikka olisinkin voinut syödä koko kakun!)

Testissa sitruunakakku sekä valkosuklaa-omena-kakku. Omena oli hitusen parempi!

Kakku oli kyllä ihan törkeen hyvää, pakko myöntää! Fiilistelen vielä näin jälkeenpäinkin sitä ihanaa koostumusta ja mausteiden yhdistelmää, mmm... Harmi, että yhdestä kakkupalasta maksettava 7 euron tsipalehinta on vähän liian korkea kovin usein nautittavaksi. Kakun kaveriksi otin appelsiiniteetä, joka oli myös älyttömän hyvää. Viereisessä pöydässä tuoksuvat sämpylät ja suolaiset piirakat näyttivät myös sen verta hyviltä, että niitä on pakko kokeilla ensi kerralla.

Ihanan tarjonnan lisäksi kahvila itsessään on mielettömän söpö rennon sisustuksensa kanssa
 
 
Ihan kelpo valikoima kakkuja! Plussana: menussa on listattu kakuissa käytetyt ainesosat, jotta tiedät mitä syöt

 
Rakastan ilmaista tavaraa: naisten vessasta löytyy hajuvettä ja käsirasvaa, mikä on musta tosi kiva juttu.

Ennen olen pitänyt raakaruokaa vähän hifistelynä, mutta nyt olen kyllä sen vannoutunut fani. Kaverin kanssa tuumittiin, että syksyllä pistetään kotileipomo pystyyn ja opetellaan tekemään näitä herkkuja itse, niin voi nautiskella näitä herkkuja myös kotosalla. Saa nähdä, minkälaista (syömäkelvotonta?) mössöä siitä seuraa!

-Aksenia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti