flowmode

flowmode

lauantai 16. elokuuta 2014

Se olis loma ja lähtö NEW YORKIIN!

Tätä on odotettu: LOMA! Pari viikkoa on nyt vapaata kesätyön ja koulun välissä, hiphei! Viimeiset viikot jaksoi painaa duunia, kun tiesi, mikä palkinto odottaa: nimittäin tänään lähdetään kaverin kanssa viikoksi New Yorkiin!

Manhattan skyline

Viime keväänä kävin ensimmäistä kertaa Nycissä, ja ihastuin jo silloin kaupungin vilskeeseen. New York todella on kaupunki, joka ei koskaan nuku! Jo silloin tuli tunne, että tänne haluan ehdottomasti uudestaan. Kiva nähdä, vastaako muistot ja mielikuvat kaupungista todellisuutta!

Huhtikuussa 2013 New Yorkissa oli pirun kylmä: toivottavasti nyt säät suosii!

Emme ole kaverini kanssa suunnitelleet tulevan viikon aikataulua sen tarkemmin. Etukäteen sovittuna on ainoastaan, että yksi päivä pyhitetään shoppailulle (Woodbury Premium Outlets, ahh!) ja yksi ilta musikaalille. Lisäksi tarkoituksena olisi käydä 6 flags -huvipuistossa. Ravintoloista haluan ainakin käydä Red Lobsterissa (täältä saa maailman parhaat biscuitit!) ja Shake Shackissa hamppareilla. Jotta loma ei kuitenkaan menisi pelkästään ihanalla Jenkkiruualla mässäilyksi, kulkee lenkkarit mukana matkalaukussa. Meidän hostelli sijaitsee kätevästi Central Parkin vieressä, joten mikäs olisikaan parempi tapa aloittaa päivä kuin lenkkeilemällä yhdessä maailman tunnetuimmassa puistossa! (Näinhän mä suunnittelen, katsotaan toteutuuko...)

Koneen lähtöä odotellessa...


Mutta palaillaan viikon päästä!

PSST! Kannattaa seurata matkan kulkua instragramissa: @annaaksenia !

-Aksenia

1 kommentti:

  1. Hirmu kiva blogi! Kai jatkat kirjoittamista taas pian? :)

    VastaaPoista