flowmode

flowmode

tiistai 8. heinäkuuta 2014

Aamupalaniksi: raejuustomuna

Päivä ei voisi lähteä paremmin käyntiin, kun nenän alla on rakkaudella valmistettu aamupala ja tuoksuva kuppi sumppia. Koska yön jäljiltä mä ainakin teen nälkäkuolemaa, tulee aamupalan olla täyttävä.

Aamupala on päivän paras ateria, right?

Kaikki hehkuttaa nyt proteiinilettuja aamun pelastajina, mutta mä en ainakaan voi käyttää tehosekoitinta aamuisin herättämättä koko muuta huushollia. Enkä sitä paitsi saa niitä lettuja ikinä käännettyä, joten usein päädyn syömään lettujen sijaan kokkelia. Siksipä esittelenkin nyt muille saman ongelman kanssa painiville uuden aamupalavaihtoehdon: raejuustomunakas!

Aamuisin on yleensä kiire, joten pilkon vihannekset illalla valmiiksi. Aamulla tarvitsee vain heittää ne munakkaan sekaan. Btw, body buildingissä kilpailevat kaverini aloittavat aamunsa aina pinaattimunakkaalla, joten jotain perää sen syömisessä täytyy olla!

Munakkaaseen tarvitset:

  • 1-2 Munaa
  • Raejuustoa
  • Sipulia
  • Vihanneksia mielesi mukaan: pinaattia, paprikaa, herkkusieniä.

Eikö näytä hyvältä? Onneksi maku on kuitenkin herkullinen

Ohje on enemmän kuin simppeli: lisää pannulle kookosöljyä (se tuo ihanaa makeutta munakkaaseen!) ja kuullota pilkotut sipulit. Riko kananmuna pannulle ja lisää vihannekset. Kun kananmuna alkaa olla suht kypsä, lisää toiselle puolikkaalle raejuustoa. Käännä puolet munakkaasta toisen päälle ja anna muhia hetki. Ja vòila! Makea munakas sulaneella juustotäytteellä on valmis. Ja on muuten hyvää!

Ei muuta kuin ihanaa loppupäivää kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti