flowmode

flowmode

tiistai 22. heinäkuuta 2014

Silkkiset sääret treenisortsien alla

Olen ollut hetken aikaa nyt Buzzadorina ja päässyt mukaan pariin mielenkiintoiseen kampanjaan. Buzzador on siis henkilö, joka osallistuu kampanjoihin ja testaa erilaisia tuotteita, jonka jälkeen kertoo näistä tuotteista eteenpäin. Tällä kertaa kampanjassa olivat Bic Soleil Bella -höylät.



Olen äärimmäisen laiska sheivailija, joten mieluummin epiloin kuin höylään, sillä epilointia tarvitsee tehdä paljon harvemmin. Epiloimisen karvojennyppimiskipuunkin tottuu yllättävän nopeasti ensimmäisten kertojen tuskanhien jälkeen. Ainoa ongelma epiloinnissa on se, etten saa sillä pois kaikkein hennoimpia karvoja, jolloin lopputulos on enemmänkin karhea kuin silky smooth. Siksi onkin kiva testata uusia höyliä ja katsoa, josko näillä saisi upeat kesäsääret, joita kehtaisi ulkoiluttaa sortsien kanssa.

Kokeilin höyliä viikonloppuna ensimmäistä kertaa, ja yllätyin positiivisesti. Höylä on äärimmäisen terävä, ja jo yhdellä vedolla sai sileää jälkeä. Aikaa sheivailuille ei siis tarvinnut uhrata tuntitolkulla. Ainoa miinus terävässä höylässä on, että sillä on myös erittäin helppo saada haavoja.
 
Vaikka tuote olikin hyvä, en huomaa siinä suuren suurta eroa muihin kokeilemiini höyliin. Voisin kuitenkin suositella herkkähipiäisille kavereilleni tätä höylää, sillä terävän terän ansiosta ihoa ei tarvitse ärsyttää pitkillä ajeluilla. Ja jos hinta on samaa luokkaa muiden vastaavien höylien kanssa, valitsisin tämän. Ihan kelpo tuote siis!

Nyt uskaltaa päästää tuon miehekkeen lähelle jalkoja


Haluaisitko sinäkin päästä kokeilemaan uusia tuotteita? Buzzadoriksi ryhtyminen on helppoa! Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi (mainitse käyttäjänimeni: anakvi).

Ihanaa aurinkoista päivää kaikille!
 
-Aksenia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti